Ja i moja rodzina uwielbiamy tę pastę. Jej wykonanie zajmuje kilka minut, sprawdza się świetnie zarówno na śniadanie jak i kolację. Podaję ją ze świeżo upieczonym, domowym chlebem z tego przepisu.
SKŁADNIKI:
2 jaja
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
2 łyżki majonezu
1 łyżka musztardy kremskiej
2 łyżki majonezu
1 łyżka musztardy kremskiej
koperek, szczypiorek, natka pietruszki (wedle upodobań)
sól, pieprz do smaku
WYKONANIE:
1. Jajko pokrój w drobną kostkę i wrzuć do miski;
2. Szczypiorek, koperek i natkę pietruszki drobno posiekaj. Dodaj do jajek;
3. Odsączonego tuńczyka wrzuć do reszty składników. Dodaj majonez i musztardę. Dopraw do smaku i wszystko razem wymieszaj.
SMACZNEGO :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz