Przetestowałam dla Was gotowe ciasto z torebki - jest to dobra opcja, kiedy potrzebujesz czegoś na szybko a nie masz czasu upiec swojego :)
SKŁADNIKI:
FORMA 24 x 24 cm
Gotowe ciasto z torebki
4 jajka
200 g roztopionego masła
100 ml wody
WYKONANIE:
1. Roztopione, lekko ciepłe masło i wodę wymieszaj w misce;
4. Piecz ciasto ok. 45 min w 175stC.
Jak wrażenia? Zaskakująco pozytywne - ciasto wyszło naprawdę smaczne. Gdybym nie wiedziała - pewnie nawet bym się nie domyśliła, że to szybki gotowiec. Mocno czekoladowe, sypkie, ale nie suche.. Zjedliśmy ze smakiem. Jedyny minus? Bardzo duża ilość cukru w składzie, ale raz na jakiś czas.. czemu nie:)
SMACZNEGO :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz